Zakaj po slušni aparat v AUDIO BM?

Zakaj po slušni aparat v AUDIO BM?

1.
Slušni akustiki si radi vzamejo čas in vam strokovno svetujejo v sodobnih ter dostopnih slušnih centrih.

2.
Slušne aparate katerekoli tehnologije testirate brezplačno tudi v vašem domačem okolju, ne samo v slušnem centru.

3.
Kanadsko/Švicarska kakovost najnovejših slušnih aparatov po dostopnih cenah (tudi brez doplačila). Unitron, že 50 letBogata izbira slušnih aparatov – različne oblike in tehnološke izvedbe. Možnost izbire barve, ki vam pristoji. Ameriško/Švicarska kakovost v SONIC slušnih aparatih – oboje ekskluzivno v Sloveniji.

4.
Brezplačno informativno preverjanje sluha. Enostavno, natančno in hitro.

5.
Vrhunski servis. Za čas popravila zagotavljajo brezplačno nadomestni slušni aparat. Tovarniška garancija 2 leti, garancija na popravilo kar 1 leto!

6.
Izdelujejo olive za slušne aparate ter izdelke za zaščito pred hrupom in pred neželenim močenjem sluhovodov, ki so zelo udobni in kakovostni. Izdelki za zaščito pred hrupom imajo tudi certifikat o ustreznosti. Za izdelavo uporabljajo najsodobnejše računalniške postopke, vključno s 3D skenerjem.

7.
Najvišja kakovost za dostopno ceno, ker z vsemi tujimi dobavitelji, ki se nahajajo v Švici, Nemčiji, Franciji, Danski, Švedski in Španiji poslujemo brez posrednikov.

8.
Uporabljajo najnovejšo programsko opremo za testiranje in nastavljanje slušnih aparatov, ter prosto polje s simulacijo zvočnih primerov (govor, glasba, šumi, …).

9.
Raznovrstna izbira dodatnih tehničnih pripomočkov za naglušne in gluhe, ki ustrezajo Zakonu za Izenačevanje Možnosti Invalidov (ZIMI) in dodatkov za uporabnike slušnih aparatov Unitron.

10.
Ugodno kakovostne baterije ter izdelki za nego in vzdrževanje. Za pošiljanje po pošti ne zaračunavajo nobenih dodatnih stroškov. Možno plačilo na do 24 obrokov. Razvajajo vas z akcijami

Z nadaljno uporabo spletnega mesta se strinjate z našimi spletnimi piškotki. Več informacij

Zaradi optimalnega brskanja so aktivirani piškotki. Če nadaljujete brskanje po spletnem mestu sprejemate splošne pogoje piškotkov tega spletnega mesta.

Zapri