Sonic slušni aparati

Sonic slušni aparati

V Sonic uresničujemo svojo vizijo tako, da v naše delovanje vključujemo naslednje tri vrednote našega podjetja. Te vrednote so naša gonilna sila, ki je temelj za vse naše rešitve, katere so osredotočene na potrebe profesionalnih partnerjev in uporabnikov.

Kreativnost
Na izzive gledamo z novega zornega kota in se odzivamo s preprostimi, neobičajnimi rešitvami.

Predanost
Osredotočeni smo na pozitivne izkušnje naših strank in partnerjev, zato se še dodatno potrudimo, da bi ugodili njihovim potrebam.

Energetičnost
Strast do rešitev za boljši sluh se kaže v našem pozitivno naravnanem odnosu, entuziastičnem pristopu in proaktivnih metodah.

Podjetje Sonic ima pestro zgodovino inovativnega razmišljanja. Naše podjetje je raslo s tehnologijo, ki ni bila direktno povezana z industrijo slušnih aparatov – izven tradicionalnega razmišljanja o tem, kako naj bi slušni aparati procesirali zvok. Z uporabo drugačnega pristopa do znanosti sluha in zasnove slušnih aparatov, smo v podjetju Sonic ustvarili inovacije, ki so osredotočene na govor in naraven zvok. Sveže, izvirno razmišljanje je še vedno smernica za vse, kar počnemo.

Naprave podjetja SONIC so že od nekdaj namensko zasnovane, stilsko oblikovane, privlačne na pogled in preproste za uporabo. Ohranjamo filozofijo ustanoviteljev podjetja in neprestano iščemo inovativne pristope za uveljavitev najnovejše tehnologije v naših napravah. Naš cilj je izdelava elegantnih in učinkovitih slušnih rešitev, ki bi izboljšale  življenje ljudi, ki trpijo za izgubo sluha.

Ustanovitelji podjetja SONIC so že bili odlični poznavalci znanosti zvoka. Prepoznavnost so dosegli zaradi mnogih praktičnih slušnih rešitev, ki so jih uporabljali državni organi (policija, vojska),  kulturne ustanove ter medicina. Prav ti znanstveniki so izumili nove načine za vpeljavo digitalnega procesiranja v slušne aparate in posledično ustanovili to podjetje.

Z nadaljno uporabo spletnega mesta se strinjate z našimi spletnimi piškotki. Več informacij

Zaradi optimalnega brskanja so aktivirani piškotki. Če nadaljujete brskanje po spletnem mestu sprejemate splošne pogoje piškotkov tega spletnega mesta.

Zapri