O AUDIO BM

O AUDIO BM

AUDIO BM JE SLOVENSKO PODJETJE, KI NUDI
SLUŠNE APARATE DVEH SVETOVNO PRIZNANIH BLAGOVNIH ZNAMK:
• UNITRON
 (Kanada/Švica)
• SONIC (ZDA/Švica),
TER ŠE MNOGE DRUGE REŠITVE ZA BOLJŠI SLUH IN BOLJŠE ŽIVLJENJE

V ponudbo uvršča sodobno tehnologijo slušnih aparatov,
tudi za modele slušnih aparatov, ki sodijo v cenovni standard (so brez doplačila).
Na področju zagotavljanja kvalitetne in dostopne oskrbe s slušnimi aparati in tehničnimi pripomočki premika mejnike.

Dobro delovanje slušnih aparatov in polževih vsadkov omogočajo kvalitetne baterije. AUDIO BM zagotavlja original nemške baterije za slušne aparate in polževe vsadke PowerOne (skupina Varta). Z raznovrstnimi izdelki za nego ter vzdrževanje slušnih aparatov francoskega proizvajalca Mg Développement tudi skrb za čistočo in vzdrževanje ne predstavlja nobenih težav.

Da do težav z naglušnostjo zaradi izpostavljenosti hrupu sploh ne pride se svetuje uporaba individualno izdelanih ščitnikov sluha. V AUDIO BM imajo Certifikat za proizvodnjo DLO zaščite sluha, ki ustreza najvišjim standardom. Z Voda X mehkimi čepki izdelanimi po meri ali trakom za ušesa EAR BAND-IT se lahko zaščitite tudi pred močenjem sluhovodov. ALPINE mehki čepki pa vsebujejo različne filtre za različne namembnosti: za spanje, za potovanja, za koncerte, za industrijo,…

Naj izpostavimo še dostopnost. Zlahka so dostopne vse lokacije AUDIO BM centrov za slušne aparate. Da je preizkus sluha in kateregakoli slušnega aparata dostopen, omogočajo brezplačno informativno testiranje sluha in Unitron Flex:trial preizkus slušnih aparatov (edinstveno v Sloveniji). Individualno svetovanje ob izbiri slušnega aparata je zagotovilo, da boste ponovno poslušali s pravilno izbranim slušnim aparatom, ki bo primeren za vaše želje in potrebe.

Ne spreglejte ugodne ponudbe v AUDIO BM spletni trgovini >>

AUDIO BM, PRAVI NASLOV ZA SLUŠNE APARATE IN TEHNIČNE PRIPOMOČKE, KJER SO REŠITVE ZA BOLJŠI SLUH IN BOLJŠE ŽIVLJENJE DOSTOPNE VSEM!

AUDIO_BM_slusni_aparati-Slusni_centri_servis-Ljubljana_Maribor_Trbovlje_Novo_mesto_Celje_Brezice_Koper_Kranj-Murska_Sobota-Sempeter_VelenjeKDO SO STROKOVNJAKI V AUDIO BM SLUŠNIH CENTRIH

V AUDIO BM so zaposleni strokovnjaki – slušni akustiki, ki so entuziastični, empatični in pripravljeni pomagati. Verjamejo v pregovor, da je v znanju moč, zato se redno izobražujejo in spremljamo novosti s področja sluha in slušnih aparatov. Na vaši novi poti do boljšega sluha vam bodo radi strokovno svetovali in pomagali.


Franci Urankar
direktor
Prepričan sem, da smo podjetje ljudje. AUDIO BM, ki ga vodim, temelji na spoštovanju do ljudi, stroke in poštenega dela. Imam več kot 24 let izkušenj. Skrben za stranke, zavezan postavljenim ciljem in obljubam, perfekcionist, to sem na kratko jaz. Moj E-nabiralnik sliši na ime: f.urankar@audiobm.si, telefon pa na številko 051 722 722.


Roman Demir
akustik za slušne aparate
Ljubljana
Imam dolgoletne izkušnje na področju dela z gluhimi in naglušnimi osebami. Dobro poznam njihovo problematiko in pomembnost verbalnega sporazumevanja v današnjem svetu. Poleg tega tudi obvladam slovenski znakovni jezik in verjamem, da bomo v podjetju AUDIO BM dobro poskrbeli tudi za tiste uporabnike slušnih aparatov in drugih tehničnih pripomočkov, ki pri sporazumevanju uporabljajo znakovni jezik.


Milan Čarman
akustik za slušne aparate
Ljubljana
Za ohranitev pristnega človeškega odnosa med ljudmi je najpomembnejša komunikacija. Ker se zavedam, da imajo gluhi in naglušni z njo težave, in so tako zanjo prikrajšani, sem v podjetju AUDIO BM z naborom vrhunskih slušnih aparatov in drugih pripomočkov, vedno pripravljen pomagati. Z ustrežljivim in prijaznim pristopom se jim individualno posvetim, ter jim omogočim doživljanje zvokov v polni meri.


Matic Bele
akustik za slušne aparate
Novo mesto
Rad se ukvarjam z glasbo in avdio produkcijo, kar zahteva zdrav, odličen sluh. Razumem ljudi, ki so naglušni in imajo težave s sluhom, hkrati pa jim želim pomagati pri tem, da bi bolje slišali in uživali tako v komuniciranju z ljudmi okoli sebe, kot tudi v poslušanju ali celo ustvarjanju glasbe.


Jurij Globevnik
akustik za slušne aparate
Maribor
Slišati in razumeti sta osnovni človeški potrebi, vendar slušne težave posameznikov vse pogosteje zmanjšujejo kvaliteto njihovega življenja in jih postavljajo pred družbeni izziv. Zato verjamem v svet, kjer lahko slušno prizadeti ponovno in brez omejitev medsebojno komunicirajo, zahvaljujoč današnji napredni tehnologiji Unitron in Sonic slušnih aparatov.


Matej Koren
akustik za slušne aparate
Celje
Slišati glas drage osebe, poslušati šumenje morja, petje ptic, slišati smeh vnukov, poslušati najljubšo glasbo, spremljati novice na TV-ju ali radiu je nekaj, kar se mnogim zdi samoumevno. Zdrav sluh nam omogoča doživljanje sveta okoli nas v polni meri in je tako en izmed naših najpomembnejših čutov. V AUDIO BM vam bom s kakovostnimi storitvami, vrhunsko ponudbo slušnih aparatov in pripomočkov ter z zavedanjem za vaše potrebe svetoval in pomagal, da boste spet zaslišali vaš najljubši zvok.


Matej Drnovšek
akustik za slušne aparate
Trbovlje
Po izobrazbi sem Inženir multimedijev in imam veliko izkušenj na področju dela z vrhunskimi tehnologijami, ki so tesno povezane zvokom in komunikacijo, kamor sodijo tudi slušni aparati in drugi tehnični pripomočki za naglušne oz. gluhe.
Podpiram kakovostno in aktivno življenje na vseh področjih. Iz prve roke razumem, kako je živeti z zdravstveno težavo, kako se z njo soočiti, ter kako jo sprejeti, da lahko pozitivno nadaljujemo življenje in spoznamo, da lahko oviro spremenimo v svojo prednost.


Žiga Vlahušić
akustik za slušne aparate
Brežice
Zmožnost slišati in prepoznavati glasove je darilo, ki ga sleherna oseba ceni in varuje. Tega se ne zavedamo vse do trenutka, ko ne slišimo več dobro. Prepoznava izgube sluha vam omogoča, da izboljšate kvaliteto svojega življenja. S tem zavedanjem boste ostali vpleteni v stvari, ki jih imate radi in ostali v stiku z ljudmi, ki so vam ljubi. Kot slušni akustik v podjetju AUDIO BM bom z veseljem skrbel, da ne boste nikoli ostali prikrajšani lepih trenutkov.


David Olenik Vivoda
akustik za slušne aparate
Koper
Če dobro slišiš, boljše in lepše živiš! Prepričan sem, da Vam v AUDIO BM ob različnih modelih slušnih aparatov lahko skupaj najdemo tistega, ki Vam najbolj ustreza. Rad delam z ljudmi in jim želim le najboljše. Na prvem mestu so vedno ljudje in rešitve, ki jim podpirajo boljšo komunikacijo v vseh stilih življenja in pri katerikoli letih. Verjamem, da lahko slušni aparati zvišajo kvaliteto življenja osebam, ki so izgubile sluh.


Andrej Šprinzar
akustik za slušne aparate
Ljubljana
Moje poslanstvo je pomagati ljudem, da zopet slišijo, se sporazumevajo in uživajo bolj kakovostno življenje. Pustite si slišati in čutiti čudovite zvoke narave, glasbe in se predajati radostim življenja v zvoku. V slušnem centru AUDIO BM vam bom svetoval, pomagal in stal ob strani, saj razumem vaše težave.


Luka Gartner
akustik za slušne aparate
Ljubljana
Ko sem prvič prestopil prag podjetja, ki je kasneje postalo moj drugi dom, sem v trenutku začutil dobro energijo in videl nasmeh ter veselje v očeh ljudi, ki so odhajali. Želel sem biti del te uspešne zgodbe. V slušnih centrih AUDIO BM vam bomo prisluhnili in skupaj bomo prišli do rešitve, ki vam bo omogočila najvažnejše. Slišati in razumeti. Sreča je povsod okoli nas in ob vašem zadovoljstvu z nami bom srečen tudi sam.


Albin Kotnik
akustik za slušne aparate
Kranj
Že vrsto let sem v stiku z ljudmi in se ravnam po besedah Mark Twain-a, da je prijaznost jezik, ki ga gluhi lahko slišijo in slepi lahko vidijo. Zaposleni v AUDIO BM smo pravi team, ki s svojo predanostjo strmimo k temu, da vsaka stranka odide iz centra AUDIO BM z zadovoljstvom. Sluh je eden izmed najpomembnejših čutil za vse nas in vesel sem, da lahko s svojim znanjem spremenim nekatere življenske zgodbe na bolje.


Primož Stare
akustik za slušne aparate
Murska Sobota
Sluh je prvi in temeljni pogoj za poslušanje sveta in sporazumevanje med ljudmi. Zaradi različnih vzrokov naš sluh postopoma slabi in dejstvo, da si naglušen ali oglušel, je izjemno težko sprejeti. Dandanes je na voljo veliko slušnih pripomočkov s katerimi se lahko bistveno izboljša kakovost življenja. Sam sem prepričan, da je sposobnost slišati darilo, ki bi ga morali znati varovati in zanj poskrbeti tudi takrat, ko je potrebna pomoč. Skupaj z Vami bom varoval in skrbel za Vaš boljši sluh.

Odpiralni časi in kontaktni podatki AUDIO BM slušnih centrov


KJE SE NAHAJAJO AUDIO BM SLUŠNI CENTRI?

AUDIO BM slušni centri se nahajajo na odličnih lokacijah:

 

• Ljubljana BTC, Letališka cesta 5
• Ljubljana VIČ, Tbilisijska ulica 59
Maribor 2000, Trg revolucije 6
Celje 3000, Ljubljanska cesta 5B
Novo mesto 8000, Ljubljanska cesta 22
Trbovlje 1420, Rudarska cesta 2A
Brežice 8250, Kajuhova ulica 1
Koper 6000, Pristaniška ulica 3
Kranj 4000, Gosposvetska ulica 10
Murska Sobota 9000, Lendavska ulica 20
• Velenje 3320, Cankarjeva cesta 1A
• Šempeter pri Gorici, Trg Ivana Roba 6

 

Hitri telefonski kontakti:

• 059 044 055,   Ljubljana BTC
• 059 044 971 – Ljubljana VIČ
• 059 044 056 – Maribor
• 059 044 053 – Celje
• 059 044 057 – Trbovlje
• 059 044 058 – Novo mesto
• 059 044 059 – Brežice
• 059 044 054 – Koper
• 059 044 954 – Kranj
• 059 044 979 – Murska Sobota
• 059 044 937 – Velenje
• 059 044 977 – Šempeter pri Gorici

 

 

Z nadaljno uporabo spletnega mesta se strinjate z našimi spletnimi piškotki. Več informacij

Zaradi optimalnega brskanja so aktivirani piškotki. Če nadaljujete brskanje po spletnem mestu sprejemate splošne pogoje piškotkov tega spletnega mesta.

Zapri