Kako do slušnega aparata?

Kako do slušnega aparata?

Opis po korakih:

1.

Z napotnico osebnega zdravnika obiščite specialista ORL, kjer boste opravili vse potrebne preiskave sluha.

 

2.

Če so izpolnjenje indikacije (85. člen Pravil), vam bo specialist ORL izdal Naročilnico za izposojo slušnih aparatov (če so to vaši prvi slušni aparati). Na Naročilnici so označene šifre za “olive”. S prejeto Naročilnico, ki vam omogoči testiranje (preizkus) slušnih aparatov obiščite dobavitelja. Priporočamo slušne centre AUDIO BM, ki so pogodbeni dobavitelj Zavoda za zdravstveno zavarovanje Slovenije in nudijo kakovostno ter dostopno ponudbo slušnih aparatov dveh svetovno priznanih blagovnih znamk (UNITRON in SONIC).

 

3.

Ob obisku AUDIO BM slušnega centra boste s pomočjo slušnih akustikov skrbno izbrali najprimernejšo izvedbo slušnih aparatov. Izdelani in prilagojeni bodo prav za vas – omogočeno vam bo brezplačno testiranje v domačem okolju. Med postopkom privajanja vam bodo slušni akustiki stali ob strani in vam z veseljem nudili dodatne prilagoditve in preizkušanje različnih možnosti.

 

4.

Po zaključku testiranja boste ponovno obiskali slušni center, kjer se preveri uporabo. Ob uspešni kontroli boste prejeli Potrdilo o opravljenem testiranju. S tem potrdilom boste ponovno obiskali specialista ORL. Ta vam bo ob zadovoljivem rezultatu izdal Naročilnico za izdajo slušnih aparatov.

 

5.

Prejeto Naročilnico za izdajo slušnih aparatov boste na koncu izročili slušnemu centru, kjer ste testne slušne aparate prejeli na testiranje. Takrat vam v slušnem centru izdajo garancijski list, ter nove slušne aparate zapišejo tudi v On-Line sistem. Če ste izbrali osnovni slušni aparat (v cenovnem standardu) ne plačate ničesar, sicer pa le razliko do polne cene, saj ostalo krijejo zdravstvene zavarovalnice. Slušni akustiki v AUDIO BM slušnih centrih vam bomo tudi po prejemu slušnega aparata še naprej na razpolago za brezplačno svetovanje in brezplačne prilagoditve.

* V primeru testiranja vušesne oblike nadstandardne izvedbe je možno manjše doplačilo za izvedbo testiranja, ki se v primeru prevzema že upošteva kot kupnina (skladno s Pravili ZZZS).

Bodite zahtevni, saj vas bo slušni aparat spremljal vsaj 6 let, slušni center pa boste v tem času obiskovali večkrat (zaradi testiranja, dodatnih prilagoditev, vzdrževanja, nakupa baterij,…).

Z nadaljno uporabo spletnega mesta se strinjate z našimi spletnimi piškotki. Več informacij

Zaradi optimalnega brskanja so aktivirani piškotki. Če nadaljujete brskanje po spletnem mestu sprejemate splošne pogoje piškotkov tega spletnega mesta.

Zapri