Izjave strank

Izjave strank

Pred kratkim sem dobila slušni aparat znamke STRIDE in moram reči, da sem bila prijetno presenečena. Ves strah pred šumenjem v glavi in podobno je izginil, saj sem se nanj hitro navadila in prav nič me ne moti. Spet slišim tiktakanje stenske ure in ptičje čivkanje na katero sem že pozabila.

Moram pohvaliti tudi osebje v vaših poslovalnicah (mene je inštruiral g. David iz Kopra), zelo so požrtvovalni in prijazni. Še veliko poslovnih uspehov vam želim!

Ko sem vstopila v poslopje sem bila presenečena, kako sem bila lepo sprejeta, ti vse razložijo kako deluje slušni aparat, za kar se jim lepo zahvaljujem, zato jim še naprej želim veliko uspehov in njihov lep pristop.Hvala jim in lep pozdrav!

Ko sem bila majhna punčka sem imela hudo vnetje ušes, ki je trajalo eno leto. To je pustilo poškodbe in posledice, da sem slabše slišala. Zdravniki so bili takrat mnenja, da se bo to uredilo in samo popravilo, a žal ni bilo tako. Na svojo naglušnost sem se navadila vse do dne, ko sem opazila, da me čedalje bolj moti šumenje in piskanje v ušesih, ter da zelo slabo slišim in da moram imeti veliko koncentracije, da bi kaj slišala, povedala, in na sploh komunicirala z ljudmi. Pojavili so se tudi glavoboli in vse skupaj me je zelo utrujalo. Obiskala sem avdio center, kjer me je prijazno osebje pregledalo in uredili so vse potrebno, da sem hitro dobila aparat. Aparat mi je spremenil življenje! Prvič v življenju sem slišala tako, kot bi morala oz. kot slišijo zdrava ušesa. Kaj vse sem zamujala! Vse čudovite zvoke kot so: šelestenje, škrbet, otroško dihanje, muco različno mjavkati, razno petje ptic na sprehodu, pogovor z drugimi v sosednji sobi,… Na slušni aparat sem se zelo hitro navadila in danes ga sploh ne čutim, da ga imam. Sem zelo hvaležna, da obstaja kaj takega, ki mi lajša in lepša življenje!  Hvala!

Preberi več izjav, klikni tukaj.

Z nadaljno uporabo spletnega mesta se strinjate z našimi spletnimi piškotki. Več informacij

Zaradi optimalnega brskanja so aktivirani piškotki. Če nadaljujete brskanje po spletnem mestu sprejemate splošne pogoje piškotkov tega spletnega mesta.

Zapri