SONIC – ENCHANT, izjemno pametni slušni aparati z 2,4 GHz brezžično tehnologijo

SONIC – ENCHANT, izjemno pametni slušni aparati z 2,4 GHz brezžično tehnologijo

Obudite sijaj v vašem vsakdanjem poslušanju s Sonic Enchant. Revolucionarna SoundDNA platforma združuje napredne funkcije z izjemno naravnim zvokom. Moderna tehnologija pozorno spremlja zvoke iz vaše okolice, zmanjšuje hrup in zagotavlja jasno razumljive pogovore. Z Enchant vsak dan zveni boljše.

Zakaj je Enchant tako poseben?

Gre za slušni aparat, ki vsebuje novo revolucionarno SoundDNA platformo, ki zagotavlja naraven zvok na povsem nov način. Napredna tehnologija samodejno zaznava ter prilagaja zvoke iz vaše okolice, omogoča jasno razumevanje govora, zmanjšuje hrup in hkrati zagotavlja izredno naraven zvok. Enchant vam bo polepšal življenje z neverjetno prilagodljivo, samodejno delujočo tehnologijo.

Največja težava pri izgubi sluha ni v tem, da ne slišimo besed. Največja težava je, da ne slišimo tišjih zvokov, ki jih prekrije hrup iz okolice. Če pri pogovoru ne slišimo vseh podrobnosti in nians govorice, izgubimo smisel povedanega, kar lahko privede do nesporazumov. Enchant skrbi za jasne pogovore z zmanjševanjem hrupa.

Sistem Speech Variable Processing skupaj s SmartCompress tehnologijo ohranja nianse govora — tihe in glasne zvoke, ki so značilni za posamezne besede.

• Kvaliteta poslušanja govora je postavljena na prvo mesto in prav to vas bo zbližalo z drugimi ljudmi.

• Tehnologija SmarCompress samodejno zaznava hrup in upravlja z njegovo glasnostjo.

• Zaslišali boste bolj popolne besede in nianse govora.

ZMOGLJIVOST, KI OČARA

SmartCompress

Sonicov priznan sistem Speech Variable Processing (SVP) je z novo SmartCompress tehnologijo sedaj še boljši. Z izboljšano procesorsko močjo v primerjavi s prejšnjo platformo, vam SVP s SmartCompress funkcijo še bolj natančno prilagaja zvoke iz okolice in zagotavlja naravno poslušanje.

SPiN Management

SPiN (Pogovori v hrupu) Management sistem izostri govor in zmanjšuje hrup s tremi tehnologijami za upravljanje s hrupom.

• SPiN Directionality zazna govor iz vseh smeri.

• SPiN Noise Reduction zmanjšuje hrup iz ozadja tudi ko nihče ne govori.

• SPiN Engage aktivira dodatno vgrajene sisteme, ki se prilagajajo vašim potrebam pri poslušanju.

Extended Dynamic Range

Posebno pri Enchant je100, Extended Dynamic Range (EDR), kar pomeni, da so tudi nenadni glasni zvoki nemoteči, jasni in brez motenj.

Zmogljivo delovanje. Moderen stil.

Enchant vas bo očaral s svojimi sposobnostmi, vendar bo to vaša skrivnost. Majhni in napredni trio zaušesnih slušnih aparatov Enchant se prilagodi slušnim in stilskim potrebam vsakega posameznika. Enchant nudi uravnovešeno razmerje funkcij, ki osrečuje vse ljudi.

miniRITE

Popolnoma nov miniRITE (s slušalko v sluhovodu) slušni aparat je izredno majhen, moderno oblikovan in diskreten. Občutljivi uporabniki cenijo lahkotnost in diskretno obliko, kot tudi odlično brezžično povezovanje. Uživajte v preprosti uporabi potisne tipke, ki služi prilagajanju glasnosti in menjavi programov. Deluje na baterijo tipa 312.

miniRITE T

V podobni moderni obliki nudi novi miniRITE T slušni aparat tudi telefonsko tuljavico, ki omogoča boljše telefonske pogovore ali poslušanje prek indukcijske zanke. Slušni aparat miniRITE T ima dvojno potisno tipko za prilagajanje glasnosti in menjavo programov Deluje na baterijo tipa 312.

BTE 105

Z ergonomičnim dizajnom je Enchant BTE odlična izbira močnejšega slušnega aparata. Uporablja večji tip baterije #13 in prav tako vsebuje telefonsko tuljavico ter brezžično povezovanje. Novi zaušesni slušni aparat lahko uporabljamo s tanko cevko ali ušesno olivo, odvisno od želja in izgube sluha.

Sonic_Enchant_slusni_aparati_RIC_BTE_brezzicni_iPhone_Android_samodejno_delovanje_AUDIO_BM_slusni_centri


slusniaparati

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Z nadaljno uporabo spletnega mesta se strinjate z našimi spletnimi piškotki. Več informacij

Zaradi optimalnega brskanja so aktivirani piškotki. Če nadaljujete brskanje po spletnem mestu sprejemate splošne pogoje piškotkov tega spletnega mesta.

Zapri